Kebaikan Supplement Ganilia

Tahu tak ibu mengandung sekalian, Ganilia is the best Supplemen untuk ibu mengandung. Diimport dari German. ?Mengandungi 15 jenis vitamin termasuk Iron, Folic Acid, vit b12 serta DHA dan EPA yang membantu pembentukan sel otak bayi dalam kandungan. Haaa... Baby pom makin cerdik nanti. ?Ramai pengguna Ganilia yang bagitahu, makan Ganilia, penat pun kurang semasa mengandung. Jadi bertenaga sepanjang masa. Yang ada masalah alahan pun, berkurang dengan makan Ganilia. HB pun maintain jer... ?Banyak kelebihan Ganilia sebenarnya... ?Ibu-ibu mengandung, nak try, boleh dapatkan stok di klinik primer berdekatan?

Kebaikan Supplement Ganilia
43 Balas

Sy dr mula preggy seawal 2bulan dh consume ganilia..mmg ok..xteruk la alahan mcm mkn ubat kk..sembelit pun xde..skrg dh 25w..masih lagi mkn..mmg xrasa pening atau mual..bdn rasa segar n confident..sy tau ganilia ni pun membe keje nurse kat hospital kpj shah alam..sbb sy dh xtahan dgn alahan dan sembelit...dia suggest sy mkn ganilia..sbb dia preggy dulu mkn ganilia..dan sy cuba..alhamdulillah..serasi..

4y ago

Boleh sis..sekurang2nye kita usaha..

Betul.. Yang ni saya setuju. Kebaikan ganilia ni bukan tu je.. Buatkan mood preggy mom happy and lebih tenang. Saya anak first tak tahu pun pasal kebaikan ganilia untuk ibu hamil.. Time tu p ke klinik untuk check up baby.. ada orang sebelah saya lah yang rekemen pasal ni.. dia tak jual, dia pun beli dekat klinik.. Lepas sttle urusan saya, terus p cari.. alhamdulillah memang terbaik

Saya pun ambil ganilia ni masa mengandung tempoh hari. alhamdulillah perjalanan jadi ibu hamil dipermudahkan allah. Kita takde lah nk bergantung harap sangat dekat produk, tapi sebagai ikhtiar boleh la.. Sambil tu saya banyakkan mendekatkan diri kepadanya. Kali ni mengandung takde masalah teruk sangat. doktor pun sarankan saya pasal kebaikan ganilia ni. tu berani nak cuba hihi

Saya kurang suka dengan ganilia ni... sebab dia jenis minyak ikan. Bagi saya, baunya macam ikan mentah . errmm.. Tapi rezeki saya dapat free sample dari doktor yang selalu saya buat check up. Sebab time tu dia tanya ada ambil tak ubat yang disarankan.. saya ni jenis kadang rajin ambil lah.. kdg lupa n malas, memang tak ambil.. tapi saya make sure ambil buah n makanan sihat

1y ago

makan ni boleh makan ubat doktor bagi juga ka ubat warna coklat ambik 2 biji tu dgn folic asid?

Sis,, saya nak share juga review pasal kebaikan ganilia ni.. tempoh hari ada masalah kekurangan susu badan. Lepas tu ada lah amalkan ubat Ganilia bagi zat dalam susu yang nak bagi kat baby.. Saya ada juga guna tips mengUruskan diri dan selesakan diri supaya tak sress dengan keadaan. Dahla time tu sakit neneng, first time jadi ibu.. hihi

Wah patut lah ganilia bagus.. produk import dari Jerman rupanya.. Thank you banyak-banyak sis share info kebaikan ganilia ni.. Saya tengah hamil anak pertama. tak tahu nak consume yang mana elok untuk baby dalam perut. takut juga lah nak makan supplemen mengarut. Sy n suami menantikan zuriat dah masuk 5 tahun. hhuhu

4y ago

.

Fungsi ubat ganilia ni saya adalah pernah terbaca dekat google.. Dia memang bagus untuk ibu hamil , mengurangkan alahan macam sis cakap tu . sangat bagus.. Saya tengok dekat lazada ada jual, harganya pun mampu milik.. Lebih kurang 65-70 ringgit macam tu.. Bentuk dia pun jenis kapsul lembut. Senang nak telan

Bagusnya fungsi ubat ganilia dari negara luar ni.. Saya mengalami masalah macam sis sebutkan kat atas ni.. mudah sangat penat n tubuh ni rasa lemah je selalu mengandungkan anak ketiga ni.. Bukan mudah untuk hadap sampai bersalin.. Kesudahnya landing jelah atas katil.. Nanti boleh cuba yang ni

Betul ke fungsi ubat ganilia ni betul-betul bagus macam yang awak giitau? ada testimoni tak.. Saya memang neves n tak pernah ada keinginan nak ambil makanan tambahan sebarangan.. Tapi kalau betul berkesan dan selamat ganilia untuk ibu hamil, macam tak salah juga untuk mencuba. huhuhu

4y ago

Ganilia mmg elok sis.. saya dari awal preggy sampai sekarang consume ganilia je.. nurse kk pun cakap kalu dah ambk ganilia tak perlu makan ubat kk pun xpe.. dah dari awal sampai sekarang bacaan hb cantik je

Alhamdulillah untuk perkongsian kebaikan ganilia. Saya tak pernah dengar pula pasal produk ni sebenarnya. Kadang-kadang member banyak duk rekemen macam-macam jenis supplement ibu mengandung.. tapi saya takut nak ambil, sebab lain tubuh lain tindak balasnya kan..