Komen tahun anda parents!

TAHNIAH KINI ANDA TELAH MENJADI IBU BAPA!❤️ Jom kongsikan tahun yang bermakna untuk anda sebagai ibubapa bersama kami di ruangan komen 🥰

Komen tahun anda parents!
154 Balas

2018 gugur 2020 gugur 2022 due *Mohon doa Dari rakan2 semua semoga sy dapat Rasa jadi seorang ibu aamiin2 🤲*

2y ago

sy keguguran thn 2020 blm sempat nk bt buku pink mase tu...alhamdullillah thn 2021 allah bg rezeki pregnt lg..due date 4/3/2022 nie..doakn sy n bby selamat sume nye smpai bersalin..aamiin..