black pepper

tadi saya masak daging black pepper, tapi boleh makan ke? sorry banyak pertanyaan sebab firts baby

7 Balas

boleh je kalau awak takde masalah. sy masa awal preggy ritu takleh mkn black pepper. 2 kali termakan..sy muntah siap darah luka tekak. sejak tu x berani da smpai ni da trimester ke 3.

boleh je sis.. tapi tngk ketahanan bdn jgk..ade setngh ibu mengandung xboleh makan sbb panas..so cube mkn kalau ok mkn jelah..kalau xok xpayah mkn dah lepas ni..

Boleh sis. Sy msk wajib letak blackpepper sbb akhir2 ni suka sgt makan pedas2 mcm blackpepper, sambal.

dh brp weeks sis?sy mkn je ..alhamdulillah okay..tp maybe dia bergantung kpd badan seseorg jgk..

boleh je

lamb chop sedap tuu