Lada Hitam

Salam. Nak tanya td saya ada perap daging dgn perapan black pepper lpstu saya goreng daging tu. Takpe ke, sbb saya baca tk elok black pepper. Kandungan nak masuk 12 weeks

1 Balas

Pd sy xd mslh.. Sbb kne tgk pd perut msg2..tp lw xbyk lada itam tu ok je.. Jgn telalu pds sgt..cm sy xd mslh..org tua2 kata perut xlokek..sy ank 1 pn kunyah cili smpy 7bln..mnum n mkn air nenas..org kata bhya,sy bedal je.. Sbb y penting bkn muda..mkn megi pn sy buh cuka n cili pdi..