Resepi Black Pepper Buat Ibu Berpantang

Selamat petang warga TAP! Resepi black pepper memang antara makanan yang sering menjadi menu ibu berpantang. Ia sangat berkhasiat selain dikatakan mampu memanaskan badan ibu. https://my.theasianparent.com/resepi-black-pepper/web-view

2 Balas

saya suka mkn blck pepper dgn bubur nasi..tp ms berpantang xleh mkn lada hitam sbb ank prolog jaundis .hew3

4y ago

Betul!

Jika anak jaundice kena hold dulu. Black pepper memang boleh memanaskan badan ibu semasa pantang