Buka 2cm Tapi Rahim Tinggi

Tadi saya gi cek, sbb turun tanda contraction kerap dan keluar lendir jernih. Jalan dh buka 2 cm tapi doc suruh balik rumah sbb doc kata rahim tinggi lagi.. Maksud rahim tinggi tu apa ye?

1 Balas

Sy xsure rahim tinggi lgi tu mcmne tp ritu doc ckp rahim tinggi lgi jauh lgi niii n lmbt lgi kateye ,plus ank frst ..sm jg mse tu chexk bukaan br 2cm..tp dh strt false cntraction..blik tu sy bjln g tasik n shopping mall pas 3 hr sy bslin ..

5y ago

Okay sis.. Terima kasih byk2..