Kandungan 7 minggu

Tadi pg check up kandungan 7 minggu, kantung ada tapi isi dlm kantung tak nampak. Jadi takut plak. Yang lain pernah jadi ke atau itu normal? 5 tahun menanti 😔 doa kan kandungan saya baik² saja. Doktor kata boleh jadi tersalah kira…..

1 Balas

7w mmg nmpk kantung kosong je. tgu 9w above bru pg scan balik. xperlu pon scan awal2 actually even kite excited melainkan u ade bleeding. sbb benda2 mcm ni la. jadi risau overthinking takut. kena pulak doctor yg nak kje mudah, sng je nnti die ckp awk x mengandung la kandungan x menjadi la kandungan luar rahim la. lagi teruk kalau doctor suruh d&c terus.

1y ago

maaf sis izzah saya nak tanya mcm mana perkembangan puan skrg ya? maaf sbb sy pun now 7w belum nampak lagi. ttc 2y. ada hstory previously 😭