Early Scan

Normal ke , kalau kira dari last first day period patutnya saya dah around 7 week. Tapi aritu ada pendarahan . Terus pegi check up dekat hospital . Doc scan ikut bawah . Nampak kantung alhamdulillah , tapi usia kandungan baru 5 weeks. Ada tak sesiapa mengalami benda yg sama . Ini kandungan kedua saya . Selepas 4 tahun menanti zuriat.

3 Balas

ya normal je. sebab tarikh 1st day period tu jangkaan sahaja. depend pada perkembangan baby dalam kandungan tu. tak ada apa2 masalah. normal tu. jangan risau

sy pun macam sis, 2nd pregnancy beza 2minggu dari tarikh sy period.. doctor cakap ok je normal.. nanti doctor akan scan selalu utk check perkembangan anak..

Hi sis saya pun check baru 5w haritu , sis dah nmpk janin ke masih kantung ya 😇