Folic acid dan T b complex

Tadi pergi klinik dia bagi ini ubt. Sya lupa brapa sehari mkn sblumm atau slps..mkn 2 jenis ubt sekali ka siapa tau ya mummy?

2 Balas

hai mommy. sorry saya pun tak ingat dah berapa ingat tapi setahu saya memang kene makan selepas makan. First pregnancy je kene makan 4 ubat berlainan. masuk second dan third pregnancy doktor bagi zincofer je. senang. saya rasa lebih baik mommy call klinik untuk kepastian

2y ago

ikut mommy. ada certain mommy boleh makan siang. saya pulak kene makan malam dan sulam air oren sunquick sebelum tido. tu pun kadang² boleb terbangun untuk muntah 🤦‍♀️

ᴍᴋɴ sᴋʟɪ sᴇʟᴇᴘᴀs ᴍᴋɴ