Minum air gula

Dah 10w smlm kena minum air gula.. sblm tu ambik darah tu.. urat kecik, 4x cucuk bru dpttt Alhamdulillah okey je minum air gula walaupun masih alahan..rasa oren..masa minum okey je..dah habis tu..terus g kumur..ya Allah manis kat dalam mulut... Bertahan 2 jam lebih sebelum ambik darah lagi sekali... Sejam tunggu nak ambik darah sbb nurse x jmpa urat... Last2 dr yang ambikkan.. sakit ooo..dalam betul dicucuk nya 😭😭😭 Agak berdebar tunggu result..semoga normal semuanya.. #airgula

1 Balas

kalau dia tak call inshaAllah takda apa tuh. saya pun dulu kena 6kali, urat kecik lepas tuh darah tak keluar, sbb saya sjenis takut jarum n darah, seksa rasa. bila tiap kali amik darah ,fobia . tapi bila masuk 7bln rituh da makin okay , just tak bole tgok lagi.

2y ago

sy okey ambik darah..sbb biasa derma darah..hehehe tapi susah nk jmpa.. ha tulah.. harap2 xdpt call dri nurse la..amin...