9weeks 1days

Tadi makan terlampau kenyang sangat. Susah nya nak baring. Selain daripada kenyang, ulu hati pun terasa sakit jak. Bila2 masa jak ulu hati ni sakit. Tak selesa je rasa dia. Kadang2 masa sakit ulu hati tu, ada juga rasa loya tapi tak muntah. 😌 memang mcm ni masa awal kehamilan ek? Tak selesa nya 😅

11 Balas

yaa.. begitulah di awal hamil.. masa boleh makan, kena makan sikit2 tapi kerap. kalau makan sekali banyak, mmg akan mendapat heart burn/ pedih ulu hati dan macam2 lagi rasa..

1y ago

itu laa awak. menyesal pulak sy mkan terlalu knyang dah buat sy rasa pedih ulu hati tu lama sngat. skrng ni dah tau dah mkan dgn kuantiti yg sdikit tapi kerap 🤗