Tanda besalin

Tadi jam 4ptg ada keluar lendir dgn darah ni tanda nak besalin ke? Tpi Sampai sekarang jam 8:33 malm tak rasa sakit kontraksi lagi Saya baru 38minggu 4hari apa yg patut sya buat kena besedia sahaja..

Tanda besalin
2 Balas

better puan pergi hospital kadar segera.. mg puan slmt bersalin dan dpmudahkan segala urusan puan di sana..Allahuma aamiin Ya Mujib...kalau puan masih sempat untuk baca tips bersalin tenang puan boleh follow ig ni..dia ada bgtw tips mcmne nk brsalin tenang dan cepatkan bukaan.. ni ig nya.. nnti puan tgk dkt highlights ada dia share ..

2y ago

sm2 kasih.. ❤️

better pg hospital check..dah matang dah baby..kdang2 xda contractions tp dah ada bukaan..salah satu Tanda bsalin dah tu

2y ago

ohh ya terima kasih info nya