Baby November

Tadi gi kk appointmnt doc 36weeks, beby dah turun kepala ke bwah, lega sgt rasanyaa... sebelum ni tiap masa risau je sebab bila beby gerak,asyek rasa kiri kanan jek yg timbul2.. risau beby songsang.. mesti ramai ibu2 mcm sy jugak kan? cemas jek selagi beby x turun bawah.. #secondbaby #BabyNovember

16 Balas

dulu sy pun prnh rasa cemas.. but sy tenangkan fikiran sj. ada jg lah bt2 sikit yg bersujud dgn lama ikhtiar supaya kpla bby turun.. hehe