Berat baby

Tadi baru scan skrg dh 33+ berat baby dh 1787g dah. Cuma tula saya nk tnya normal ka berat mcmni? Sbb ad jmpa kwn2 smua kata kecik pdhal waktu scan doc xtgr pulak kata kecik ka apa smua normal?

5 Balas

Hehehe dengar kata doktor sis. Tak perlu dengar kata kawan2. Boleh overthinking. Kalau doktor tak kata apa2 maksudnya normal la tu. Setiap ibu mengandung kandungannya tak sama awak. Next checkup, awak terus tanya doktor jika ada sebarang kemusykilan ya.

10mo ago

Alhamdulillah, saya pun first time mom jugak 😊 Satu je nasihat saya, tak perlu dengan kata orang sekeliling. Apa2 terus dapatkan advice daripada doktor. Sama-sama 🌹