Berat baby

Tadi baru scan skrg dh 33+ berat baby dh 1787g dah. Cuma tula saya nk tnya normal ka berat mcmni? Sbb ad jmpa kwn2 smua kata kecik pdhal waktu scan doc xtgr pulak kata kecik ka apa smua normal?

5 Balas

Hehehe dengar kata doktor sis. Tak perlu dengar kata kawan2. Boleh overthinking. Kalau doktor tak kata apa2 maksudnya normal la tu. Setiap ibu mengandung kandungannya tak sama awak. Next checkup, awak terus tanya doktor jika ada sebarang kemusykilan ya.

10mo ago

Alhamdulillah, saya pun first time mom jugak 😊 Satu je nasihat saya, tak perlu dengan kata orang sekeliling. Apa2 terus dapatkan advice daripada doktor. Sama-sama 🌹

normal je doc saya ckp tk semua baby besar2. ikut baka pun boleh jd. selagi doc tk ckp apa2 tu notmal lah

10mo ago

Alhmldh kalau mcmtu 💕

Klau graf awk cntik satu line je xtrun ke ap jdi smua nye ok je, sbb sya pn prnh gelisah mcm awk rsa

10mo ago

Haah baik sis kdg tu bkn apa first time kan bila org ckp itu ini ha mulala hati nk risau

if doc xde ckp apa2, ok la tu. x yah dgr ckp org lain. sy 35 weeks, berat baby 2.5kg.

10mo ago

Oh paham2, insyllh . tq taw❤️

baby sy dah 2.5 kg 33weeks 🥺 . nurse kata bby besar 2minggu dari yg sepatutnya

9mo ago

Smogaa sis dipermudahkan🫶🏻