Punca gugur

Tadi ada terbaca pasal pasal ibu keguguran. Orang kata kita tak boleh sediakan barang baby awal2, nanti baby nak keluar cepat. Tu pun boleh jadi salah satu punca gugur. Logic ke benda ni?#mommybuntu #pregnancy #1stimemom

18 Balas

jangan terlalu gembira kelak akan berduka.. Ustaz saya pesan hidup kita kene sederhana dalam semua perkara dan banyakkan brharap pada Allah bila terima sesuatu yg menggembirakan atau mendukakan kerana Allah yg Maha Mengetahui yg terbaik untuk hambaNYA.. . DIA akan beri ujian kepada mereka yg disayangi untuk kita lebih dekatkan padaNYA supaya tak lalai dalam hidup.. Semoga kita semua dilimpahkan dan dikurniakan rezeki yg berpanjangan dalam hidup yg dipinjamkan... 🤲🤲🤲