Punca gugur

Tadi ada terbaca pasal pasal ibu keguguran. Orang kata kita tak boleh sediakan barang baby awal2, nanti baby nak keluar cepat. Tu pun boleh jadi salah satu punca gugur. Logic ke benda ni?#mommybuntu #pregnancy #1stimemom

18 Balas

sy dlu 5 bulan dah lengkap semua brg. masa 6 bulan dah start basuh2 semua baju2 ank, label semua brg2, susun elok supaya kalau emergency,suami senang nk tlg sb ada label semua. 34 wks, sy terus kena warded sb baby sy kecik. warded smpi 37 wks utk czer. mujurlah sy siap kan semua awl2. senang suami, tak kalut2 dah. masa tu 1st time. kalau last minit, mst suami pon pening kesana kesini dgn kerja lagi. so..better prepare awal2 segalanya.