Vaksin dose kedua

Tadi ad kkm call sruh dtg ambil vaksin dose ke2.. Sy bagitahu dy xcukup 14 week lg.. Dy cakap xpe..dah boleh vksin dh.. Betul ke??? Rsau laa plk sb sy skrg 11week baru..

2 Balas

Ya dh boleh ambik vaccine sebelum 14w..tak silap sy seawal 12w. Sis dpt 1st dose sebelum tau pregnant ke?

3y ago

Haah 1st dose sblum thu pregnant.. Tp alhamdullilah dh slesai dose ke2... Slpas jumpa 5 org doktor utk kauseling..semua cakap ok xde mslah.. Cuma ibu akn ad dmam sikit..utk Kandungan xde effect.. Maaf.. Trlalu rsau sb ni ank first kami..

Betul

3y ago

Skrg dh ada guideline baru, seawal 12 minggu dh blh. Awal dr tu pun boleh kalau doktor ckp takde masalah.