39week 2day

can't wait to see my no 5 bby?.. due 5.5..counting n counting.. now Ada sakit2 ..tapi false contraction.. doakan saya ye mummy

12 Balas

insyaAllah... semoga semuanya berjalan lancar n dpermudahkan urusan sis.

5y ago

Amin..tq dear

Semoga dipermudahkan proses melahirkan sis. Doakan saya dapat anak cepat2 ye 💕

5y ago

Aamiin. Terima kasih banyak2 😍

waaa.bes nya sis..mesti byk pengalaman dah.mudahan senang melahirkan sis.

5y ago

jarak jaoh ke sis.mcm mak saya dulu sis.beranak adik sya yg bongsu gap 12 thun dgn no 2 bongsu.rasa beranak 1st je dia ckp..masa tu umur dia dh 41thn anak no.6.

5.5 ? date wedding saya tu ... hehe hope Segala nyee di permudah kan

5y ago

selamat pengantin Baru utk u dear..hehe.. amin2 tq doakan

mine was 8.5, sama2 lah kita countings days ye. smoga dipermudahkan

5y ago

sy num3. neves stil ada kan. in shaa Allah amin2

semoga di permudahkn urusan..slmt ibu dn bby..yg ke 5 ye..💪💪

5y ago

Amin..tq dear

wahhh 5th ye sis. hebatt . moga semua dimudahkan 😊

5y ago

huu..insha'Allah dlm minggu ni..skrg tgh sakit2..doakn..bby kua cpt 😄

insyaallah dpermudahkan segalanyaa

5y ago

amin2 .tq dear

semoga dipermudahkan n selamat keduanye

5y ago

Amin..tq dear

insyallah semoga dpermudah kan

5y ago

sama2..