counting days ....8weeks left..

32weeks 1day already.. #can't wait to see u my bby girl???????

21 Balas

sma lh kita.. sy 32week 3 days... sungguh xsabar nk jumpa si penyeri jantung hati.. suami pun dh xsenang duduk risau kalau2 time dia tgah keja, tapi bini kat rmh nk bersalin dh katanya.. serious xsabar

Sy 31w...tak sabar nk jmp sicomel yg selalu main2 dlm perut ni...

Me too, 🤭 cant wait to see my baby... Now 33week 5day 😍😍

Semoga smua ibu dipermudahkan urusan brslin dan baby shat aamiin

saya pula 8days left.. fuhhh tak sabar da ni

Waa... Cepatnya masa berlalu... 😘 😘

congrat mama😍 #me 34weeks n 3day.😇💙

5y ago

tq🤗

Sama..32w5day..due hari malaysia😍

Me 35weeks x sbr jumpa c king nie

Sy lg 4w..x sabar jg ni jumpa baby..😊

4y ago

Sm la kita. Arie ney dh 36 weeks.. Smg dpermudahkn urusan kita