system problem

System asianparent memang problem ke sekarang?

6 Balas

kdg2 problem jugak...lame tggu loading tp x kuar ape pun..baru ni kt fon x leh nk bukak, ingat fon sy je problem, kt fon husband pun xleh jugak..tp sy bukak guna tab ok je..

Betul tu, gambar tak boleh nak seen bila buka yg saiz penuh. Sejak update version yg baru jadi camtu.

Patutlah...sebab patutnya minggu 37 dah tpi system ni minggu 6 ...tuh pelik

Igt hp saya yg prob.. lps update new version xsilap jd gitu..

Ha'ah sama la sy pn...ingatkan line ke ape...

Aah kan.. Ingt line ke apaa