adakah system gugur or normal???ad x ibu2 berpengalaman???checkup n doc bg masa 2 week..

Bleeding 8 week#ingintahu #bantusharing

adakah system gugur or normal???ad x ibu2 berpengalaman???checkup n doc bg masa 2 week..
2 Balas

x tentu. ade org bleeding sbb proses penempelan masa awal2. ade org bleeding sbb mmg tanda awal nk gugur. bykkn bed rest n jgn buat kerja berat2. even masak pun klau boleh beli dulu, beli je dulu. moga baik2 semuanya utk sis

2y ago

tq ..tp xde rezeki ...sy dh keguguran

doc dkt klinik xda suruh refer hsptal ka? sy pun ada bleeding waktu mggu ke 7. cek dkt klinik kantung nmpk kosong. last2 kena refer hsptal. doc dkt hsptal bg sy ubat utk kuatkn rahim

2y ago

tq sis...semoga sis dipermudahkan cmpi bersalin yea