Kalau mual tu tanda sent org hamil ke

Sye rasa nk kecing je nk mkn ..lpas tu ciri ciri perut kosong nk mkn lagi bila bangun tido sakit pingang ...sakit payudara sgt ..puting pon sakit ..gatal ..panas payudarah sgt tu tanda org hamil ke

6 Balas

test upt la.. baru cnfm.. kdg ade jnis org nak period pon die dtg simptom gitu.. so better buat test upt

test upt dulu. simptom2 tu mmg kebanyakan org mengalaminya. tp kalau sis nk kepastikan sis buat upt ya

test upt lagi tepat nak detect hamil ke tak..😊 simptom hamil setiap orang berbeza awak..

Pro tips: nk tau hamil ke tk buat upt dulu. Jgn bergantung pada simptom.

Pernah hamil ke tak sblum ni

test upt