Rass berdenyut

Hi..sye nk tnye.. sye rase kerap berdenyut kt bawah perut . Kak ipar ckp baby gerk..tp musykil.. tak kn baby gerak tak henti² . Skng sye nk msuk 30week.. berdenyut tu tak sakit.. rse berdenyut mcm jantung.. ade sape alami tk.. adkh normal

16 Balas

brapa weeks tu? sy trbaca..denyut tu (smbil check nadi kita supaya kita confirm ianya bukan nadi kita) ,ianya baby sedu..kalau denyut terus minum air masak... kalau baby gerak, awal2 rasa mcm vibrate sikit .kalau lama2 dh boleh rasa kick dia ;)

1y ago

tak cukup air kot..cuba la minum air.:)

saya selalu rasa mcm tuh..denyut2 mcm jantung..tp jantung baby degup laju mcm x logik..bila dh byk yg tnya dlm nih baru lh tahu baby sedu..ank 3 baru thu..😆

1y ago

baby mmg kerap sedu ye

Hehhe normal sis.. Tgh dok baca sis nye post, tetibe sy pon ase denyut2 tu.. Baby kita tu.. Huhuhu.. Sy baru masuk 28 mggu.. All d best!

Sy 17w..oom rasa mcm denyut.. Mula2 dia kick lpas tu rsa denyut2 mcm jntung

best kan rasa dia pn noryta. ..kita mcm terkedu kejap...maha suci Allah :)

baby sedu awak. kalau denyutan jantung baby kita xboleh dengar

1y ago

bila awak pegang awak rasa berdenyut2 mcm bunyi jantung awak. tp denyut tu rasa pada satu tmpt je awak. xberubah kejap atas kejap bawah☺️

Baby sedu tu.. saye pon 28 week skrg ni rase mcm tu..

mukin baby sedu tu..sy pon MCM tu baby kerap sedu..

saya pun baru je perasan sekarang dah 37week..baby sedu

baby sedu.. nadi baby kita xblh dgr/rasa