What should i do

sye nak tnye. sye baru 9 week tpi scan dr kata baby mcm bru 7 week. ni ank first sye .masa sye kencing bau mcm bau drh period dh tk sdp hty dh. sye guna jri korek tk dlm warna mcm coklat tpi tk pekat husband suruh guna cotton bud biar lebih jelas tpi tk korek dlm pon keluar warna cmni. kira spotting ke ni. sye pkai pad mlm tdi tidur tkde apa2 pon dkt pad. kencing hrini tkde keluar drh or apa2 coklat. is it normal? cdgnye nk jumpa dr hrini risau. terkejut menggigil tgn tgok tdo pon tk lena.

What should i do
14 Balas

lps jumpa doc mcm mna ya sis?

2y ago

sama mcm sy tp sampai sekarang kluar darah bila kencing 😭 risaunya