Bantu sye perlu atau tidak perlu . Atau boleh saja skip or x makan

Sye inginkan pendapat . Perlu ke kita makan ubat zincofer , ubat cair darah dan satu lagi ubat yg kk bg sye x tahu apa nama dia . Sbb sye ni paling susah nak makan ubat and ubat semua tu pahit teramat sgt . Skrng sye ngandung anak first 13 minggu . Tolong ibu ii bantu sye ye

8 Balas

Doktor bg ubat bersebab jd Paksa dri makan klu tidak mahu kandungan sis bermasalah.