Pregnant ke ni

Sye gugur anak pertama 17/2/24 haritu. Sye berpantang 2minggu dan darah kering dalam tempoh berpantang. Sye bersama suami selepas 2minggu tu. Hrini 24/3/24 sye dh 8 hari lewat period. Pinggang sye ada rasa sakit2 dari minggu lepas Sye ada bbrapa kli buat upt test sejak mggu lepas tp negatif. Hrini sye buat ada naik line tpi samar Sye rasa mcm x percaya.. sye rasa berdebar sgt. Apa perlu sye buat? Sye kena pergi klinik trus or tggu dlu? Boleh ke sye berpuasa jika btul sye pregnant?

Pregnant ke ni
15 Balas

Better jumpa doc terus sis..sebab pernah ada sejarah miscarriage.. Apa² pon saya doakan semoga double line tu semakin pekat.. Semoga sis sihat semua aamiin🤲🏻