Susu untuk pregnant 25w

Sye dah nak masuk 25week,,susu apa yang boleh Sye minum,,UTK hb jugk .SBB Sye hb low

2 Balas

pernah try susu rizqi perisa strawberry.. sedap sgt mcm ais cream .. hb pon naik ke 13 ++ .. tp sye stop sbb costing agk tggi .. 20 sachets rm60++. jadi skrg cra sye cut minuman berkafein teh,kopi,milo,coklat sye bnyk kan mkn sayuran ulam buah segar n jus buah hb maintain alhamdulilah 12 je ..

HB low boleh focus dari segi pemakanan. Susu apa apa brand pun boleh.