Bird Nest

Hye momy smue.. Just na tnye.. Dlm ni ada ke yg amal kn bird nest mse pregy.. Bole share kn x kebaikan yg momy dpt mse momy minum bird nest.. Xkisah yg da brsalin or msih tgh amal kn.. Just na thu.. Sblm sye amal kn.. Tq momy smue..

Bird Nest
1 Balas

Hai Alhamdulillah elok sgt2 amalkan ..tp better jgn mkn ginseng tu sbb ginseng tu bersifat panas.. takut baby xtahan..n sy ada jual lovlin bird's nest nie juga dan sy juga consume bird's nest...😊😊👍 Elok jgk untuk hb low..