[email protected]

Assalamualikum hye ibu² yg pregnant 35 mnggu knpa bby kurang aktif. .dan sye mcm² dpt sakit. .sakit telinga. Sakit gigi. Sakit kaki. Sakit badan. Mcm² laa sye dpt sakit. .masa yg sama dpt sakit. .knpa ye. .sakit telinga tuu berdenyut kuat sgt smpai sye nk demam. .knpa ye. .dan sye kurang mkn. .hmmm #firstbaby

1 Balas

Wassalam mommy.. Sy hanya berpengalaman sakit telinga.. Tiap2 hari telinga saya sakit.. Rupanya saya ad darah tggi mse bersalin tu. N Alhamdulillah. Hilang lepas habis pantang