laki merokok tegar

sye bari sedar lately ni sejak kahwin,syerasa asik x cukup nafas jek.bru lps solat rse mcm x cukup oksigen rse mcm bt keje berat nau...lg2 time cuaca panas LG lah rse lemas. mlm2 punsye x bt ppe rse mcm x puas bernafas mcm struggle., adekah sbb suami sye perokok tegar dam affect kesihatan sye passively? patutke sye bt check up ke apa,,nak ckp apa check up apa? sye ckp dh dkt suami sye.pilihsye ke rokok,at least before tido ke mlm nk spend time jgnlah merokok.kesian ke baby and sye nak spend time bau rokokdie melekat lg

1 Balas

pergi je kk buat check up. kalau awak pun dah rasa sesak, apatah lagi baby awak tu. lagi bagus masa pergi jumpa doktor tu, bawak suami sekali biar dia kena basuh dengan doktor.