Solat sambil dukung anak

Anak sye 4bln kuat meragam,sye pernah terpaksa batalkan solat zohor sbb dia terjaga dan nangis sampai hilang suara..jd sye search kt youtube solat sambil dukung bayi tu kn.. Boleh ke sye buat sbb entahlah nk buat tp rse mcm x darurat sgt cuma bila x buat,sye solat betul2 hujung waktu sbb nk kena tenangkan anak kdg2 habis waktu..sye qada solat sye tu..#pleasehelp

1 Balas

sye selalu ltk dlm rocking chair die ltk dkt sblh. merengek sikit3 tu biasa je.