Prgnt 19 weeks

Sye 19 week dh, skt² bawah prt tu normal ker?

52 Balas

buang air kecil sakit x sis? kalau sakit kmungkinan kncg ktr.. saya dh pnh alami

2y ago

air kelapa pon ok utk kencing kotor

sama , baru nak tanya dah ada soalan ni . sy pun start sakit dah bawah perut , menegang je rasa . pinggang pun sakit sgt 😢

normal. sy selalu kene pastu nurse ckp tu mmg normal. sb dalam ade org. Dan semestinya perut sakit sb mkin membsr

Sye pon 19week rse yg sme sis? sbb ada yg kata tulng pungung Kita nk membesar😅sbb tu rse skit mcm tu..

Saya pon rsa skt bwah prt .smga xpapa ya🙏🏻

3y ago

haah sis lagi kalah tidur malam

pendarahan ketika pregnant, bahaya atau tidak,first time,sbb masa pregnant anak sulung tkda plk mcmni...

Saya pun 19weeks tengah mengalami sakit tu. Normal ke ya?

sya mgandung 23 week..msa scan kpala baby msih kt atas normal ka macamtu?? risau pla 😬

hari ni genap 19 week.. puting kanan kiri rasa sakit... lepas tu rsa geli2 kt bwah perut...

3y ago

same kt pun rasa mcmni selepas mkn😅

saya pulak 19 week jugak tp td check mcm ada kesan darah coklat² dkt panties, normal ker

3y ago

try calit dgn tisu,, klu btol darah coklat kna pegi hospital. mcm saya bnyk kali kat panty liner klua coklat, bila calit dgn tisu x de warna coklat, warna putih je, rupanya tu keputihan je bukan coklat2 tu. saya prasan klu pakai pantyliner brand Libres die jadi coklat daki, tpi klu kotex x de plak coklat. nk kepastian btol ke coklat atau kputihan calit dgn tisu. klu btol darah coklat pegi hospital, nurse ada pesan kn? klu ada darah sikit trus pegi hospital