33/4hari Bersalin

sya suda brsalin.. 33/4hari 20/7/2020.. berat 2.18kg...anak sihat, alhamdullah.. wlaupun x ckup bulan.. ne anak k - 4👼 anak perempuan, smuanya ank aku perempuan..

33/4hari Bersalin
32 Balas

Tahniah sis...selamat berpantang...sy pn ank x ckup bln...31 mnggu...18.7.2020...skg dlm nicu...berat 1.4kg..emergency caeser...😊

4y ago

Terima kasih sis🥰...sy de gdm on diet dgn gbs positive...🙂

Tahniah sis..saya pun ank ke 5 baby premeture..31 weeks..1.6 kg..bersalin normal..anak kat nicu..

1y ago

skrg anak sis dah berapa tahun

1st baby sy pon 33w (2.07kg) .. alhamdulillah skrg dh 12thn ..

Comelnya tahniah...doakan saya dpt baby girl juga 😍

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang

Tahniah dan selamat berpantang. Comelnyaaa

Tahniah sis comeynya baby😘😍

Tahniah sis,, sbb apa kna brsalin awal?

Tahniah sis..comel bby😊😊

tahniah sis.. Slmt bpantang