ubat batuk apa yg paling berkesan tuk ibu mengandung

Sya sebenarnya klau tentang sakit tonsil ni paling susah mau sembuh wlaupon sdah ke klinik dan minta ubat tuk merawat tapi sya langsung tdak merasakan pon kesan ubat yg d beri..smpaikan sya trpksa membeli ubat batuk prospan pon mcam kurang sesuai tuk sya ..skrang msuk dua minggu lebih sdah sya langsung susah tuk mkan dan tdor..ingatkan bnyak minum air dan ikut petua tuk merawat sakit tekak btul² tiada keran

1 Balas

Cuba try petua ni, serbuk kunyit satu sudu kecil, segelas air dan lada hitam rebus dan minum.. Batuk akn berkurangan