Hi Mummy ada tak yg minum ubat batuk disini ubat batuk apa yg sesuai tuk Mummy pregnat

Ubat batuk

Hi Mummy ada tak yg minum ubat batuk disini ubat batuk apa yg sesuai tuk Mummy pregnat
2 Balas

sy ambik ubat batuk di KK sahaja. sebab pregnant . tktahu ubat apa yg selamat . nk topup ubat pun kne jmpe doktor jgk sebab batuk dah 3 bulan. doctor monitor tkut TB. tapi dah buat test smua negative. so even sekadar batuk, kalau dah namanya prgnnt, kena jaga jaga jugak.

sebaiknya ubat semasa mengandung ni kena ambik atas nasihat Dr. jumpa Dr dulu nanti dia suggest mana2 ubat yg sesuai. jgn beli sendiri