PLASENTA PREVIA

Sya prggy msuk 20 minggu, bt detail scan dr bgtau ari2 sya kt bawa n baby songsang.. tht why sya kerap bleeding.. n rahim sya tak kuat.. ada tak mcm sya.. apa perlu saya buat..? . Risau sngt cuz nxt week sya kena naik flight..

1 Balas

jaga2 ya sis..jgn buat kje berat, bdiri lama, terlalu letih atau agkt berat2.. sy dlu uri bwh juga, penah bleeding..tp dr kata sy bkn PP..myb sb hormon atau letih skit buat bleding.klu blh mintak nsht dr sblm nk naik flight tu kalau risau kan sb kndungan bru lagi.