makanan daging

Askum n hai semua... Sya prggy 12 week... Sejak kebelakngan ni sya lebih gemarkn lauk pauk dagg...blh ke sya kerp mkn dgg??

17 Balas

Boleh, daging sumber protein tp sekali sekala kena mkn juga dgn protein daging putih (ikan, ayam).

Blh je sis tpi jgn mkn yg setengah masak tu tkut effect. Mcm steak ii tu doc tk bgi sngt

Bole je sis..daging jgk Salah satu makanan yg dpt naek kan Hb...yg penting masak secukup Nye..

4y ago

Terima kasih... Tulah sejak 2 menjak ni ni selera ke arah dgg...

Boleh je. Tp klu kata dia menaikkn hb sgt... X juga. Efektif lg mkn buah2 atau hati

4y ago

Terima kasih kongsi info

Sama dgn sy...awal2 preggy xnak mkn lauk lain langsung...daging manjang

4y ago

Kan.... Mybe bawakan baby kut😅😅

Boleh je. Takde masalah. Asalkan daging tu dimasak sepenuhnya

Baby boy tu suke mkn dgg😂😂😂

4y ago

Siyesss🤣🤣🤣🤣

Daging merah bagus utk tingkatkan hb

Blh sis..tp biar masak sepenuhnya tau..

4y ago

Terima kasih info.. sya hargai dri ibu2 semua

Boleh sis....elok untuk naikkan hb

4y ago

Terima kasih share info