Mummy

Sya pregnant dh 7week tadi scan nmpk kntung je baby tak nmpk lagi.. Normal ke?

27 Balas

Normal.. Sy po. 7 weeks kantong saja.. 8weeks nampak h.beat.. 12 weeks nampak kaki tangan semua dh

Mmg la nmpk kantung...kecik lg tuannya..xkn nk nmpak bby..😅😄😃..excited sgt ni mummy

Normal. Baby kecik lagi sis. Awal2 mmg nampak kantung je. Saya dulu pun sama.

Tu normal sis . Doktor galakkan scan atas 10 week mcamtu baru nampak .

no worries. tunggu lagi 2 minggu. sure nampak. 😇

6y ago

Alhamdulillah tenang sikit sis ckap mcm tu.. Rsau jgak tadi scan.. Harapnya smuanya baik².. Tq sis

normal sis.. biasanya 10 weeks bru nmpak ..

Yes.. nt cek lgi psti nmpk baby ... Hehe

normal dear just think positif ja

normal. tggu 11 mggu baru scan

Normal, gi check to be sure