6week preggy

Sya pregnant 6week ada keluar darah coklet. Dah p klink swasta doktor scan perut ada kantung. Lepas tu doktor nk scan melalui bawh. Sya tak berani 😔😔tkot lg banyak bleeding. Doktor cakap kena scan melalui bawah baru tau apa punca. Tolong sapa ada pengalaman mcm saya sya risau sgt 😩😣 dah 3 hri keluar darah coklet

2 Balas

buat jela tvs tu. dri situ bru tau kenapa. ade luka ke ancaman keguguran ke. tvs xde bleeding pon. sbb dorg guna lub dulu sblm masuk kn scanner.

Seeloknya tvs scan bru nmpk punca bleeding tu dri mne. No worries, dia tk tmbhkn bleeding sbb wan dia hnya msuk smpai cervix.