Brown spotting

Hello, sya pregnant 14 minggu. Tadi ada mengalami setitik dua brown spotting. Adakah ia berbahaya? Sya x rasa sakit apa pun tapi semalam perut ada sedikit mengeras.. hanya sakit kat tulang belakang sja tp x sakit sgt..

3 Balas

sis dah pergi klinik tak utk check... better pergi yer utk ambil ubat kuat janin ke apa... sy x ingt... sbb sy pernah alami benda yg sama... ingt period sumbat... rupanya pregnant.. 😂 alhamdulillah dah 25 weeks

4y ago

Yup check untuk keselamatan baby

Hi mommy. Just get some rest OK. Kalau spotting saja maybe takda apa2. Cuma rehat, tinggikan kaki.