Asik keluar spotting brown

Assalamualaikum semua..maaf nk bertanya..ad x yg keluar spotting brown berpanjangan tp bby still ok? Tlng bg pandangan.. Sbb Sy xde sakit perut hnya keluar spotting brown tu tiap2 hr kdng bnyk kdng sikit.. Ad cpe2 yg pernah alami x? #weekasikberubah²#..#ikutlastscannow8w#

2 Balas

Sepanjang spotting kuar tu sis ade scan ke? Last scan bila? ..kalau pglmn sy,spotting brown kuar mmg bpnjngn,kdg bnyk kdg sikit..first scan bby oky lgi..last scan hbeat dh xde..xde sakit xde simptom lain, cuma spotting brown je..tau2 xde n stop bkembang

5mo ago

tumpang tanya kalau yang ni spotting brown ke? atau keputihan kuning?

sy ank 1st pon mcm ni.. and alhamdulillah semua ok.. tp sy pegi cek swasta je.. doc kata ok sb tgh fasa penempelan..

5mo ago

Tula tu..nk rehat pun xde nk rehat sngt sbb ad anak yg tgh lasak..klu rehat pun time die tdo je tu pun X rehat jg sbb jg mil yg dh nyanyuk dh jd mcm bdk kecik..myb sbb penat sngt jg kut..tp klu bab bersama tu mmg Sy X buat n suami pun fhm ngn keadaan Sy..Ni nnt nk scan lg..harap blh la nmpk bby n heartbeat nya..doakan Sy ye..terima kasih Sis