Mee

Sya preggy 10w skrg ni.. Dah 4 hari xda slera nak makan nasi.. Malar nak makan mee jak.. Lauk ikan jer ble trima.. Daging ayam sayur sgala x dpt trima.. Bila makan tu jak mesti muntah.. Buah2an sperti jambu batu, tembikai & papaya stiap hari mesti rasa mw makan... Then sejak 2 menjak ni.. Suka pla minum air sejuk @ air ais... Ada x sepa2 moms kat cni lalui mcm sya lalui ni? .. Risau pla sya

22 Balas

Sama sebijik..🤣 klaw mkn mee habis semngkuk besar.klaw nasi hjung2 senduk je.untung klaw mkn xmuntah😅