Minum Sejuk

Ble ker preggy minum air ais or makan ABC? Hampir stiap hari nak minum sejuk.. Kadang ada org skeliling tegur x baik makan / minum sejuk nti bila bby kluar senang kna asthma / sakit? Risau tetiba pla.. Tp malar mengidam mkn /mnum sejuk2

1 Balas

Makan je sis. Dh pantang nt itu ini takleh langgar. Waktu preggy ni makan la ape pon. Saya hari2 milo ais. Takde air yg tak sejuk waktu preggy. Time preggy ni panas. Bila dh masuk dlm badan ais tu akan ikut suhu badan kita.

5y ago

Good hehehe.