haiii mommy2 semua

sya nk tnya, nk buat buku pink sesuai mgandung brapa week yek.. sya bru 5week.. masih baru n ni ank first selama 7thun 8bulan mnnti cahayamata.. Syukur Alhamdulillah dibulan puasa ni, diberikan rezeki...

4 Balas

Tmpt sy 8-12w, tp sbb haritu sy g kk nk cek prggnt doc scan xnmpk tp urine positf, esok nye kene dtg buat buku dah, ad tmpt kene call dlu

Boleh call KK dulu. Nnti nurse set kn appointment week ke berapa sesuai check up trus buka buku.

8 - 12 weeks, depend on kk tempat kita. Asalkan sebelum 12 weeks.

sy nurse bg tarikh 21/9 untuk buka buku pink.. 10w la kiranya