pampers pilihan ibu2

Sya nk beli pampers tp xthu jenama ape yg ok utk baby n xbocor...blh share ibu2 paka pmpers ape ok

38 Balas

umm sye pkai kan anak drypers and genki so far. Xpernah lagi bocor sbb sye mmg rajin kerap tukar pampers. Maximum hours 4 jam je. Confirm sye tukar. Sbb kesian pikir anak pakai pampers kotor lama lama. So x pernah lagi case bocor.

Saya try petpet, ginki dan huggies.. semua ok. Cuma petpet dan ginki cutting dia kecik..so, klu baby yg agak berisi mgkin x boleh follow sgt size. So, skrg sy pakai huggies.. Alhamdulillahh selesa saiz dia x fit sgt dan x melecet

Sy guna offspring. Agak mahal tp worth it. Tk bocor wlpon dh penuh. Bhgian bwah baby pon x merah dan jd nappy rash. Alhamdulillah. Worth it utk baby bru lahir sb baby kulit sensitif

Sis tanya brand Pampers ke tanya jenama diapers😅😁. Pampers tu jenama sis😁. Ni semua yg sy pakai utk bby sy. Sis nk tnya mna 1? Meh sy reviewkan. 😊

boleh try offspring atau applecrumby..agak mahal sedikit..tapi sangat berkualiti dan selamat..tidak mudah bocor dan sangat sesuai dgn pelbagai jenis kulit baby..

Lebih suka pakai huggies dgn petpet..ikut kan pampers lain pun ok tapi kena rajin tukar lah nak2 baby yg kuat nyusu cepat penuh and senang bocor

sy standby diapers applecrumby..baca review kata pakai dr mlm smpai esok pg x bocor..adik pun guna yg tu utk baby dia so far ok..dia ckp bgs..

ank sy masa newborn ke 2 bulan guna huggies diapers. masuk 3 bulan selang2 dgn huggies pant. okay tak bocor. setakat skrg tak de lagi melecet

Boleh try petpet....xbocor n punggung baby sentiasa kering...sya guna dr baby baru lahir smpai skg umur da 5bulan...hrga pun ok murah juga

Anak saya drypers wee wee dry newborn. Alhamdulillah lembut tebal dan selesa, berak banyak kencing banyak pun xpernah bocor