Pampers nb

Blh ibu2 share pampers nb yg sesuai n elok

4 Balas

setiap baby berbeza sis x smestinya sesuai ngn baby org sesuai juga pd baby sis & sesuai ngn baby 1st sesuai juga ngan yg adik. bnyk jer pampers nb yg bagus cuma yg beza kualiti & harga apa yg penting sesuai ngn kulit baby. try & eror dulu sis beli pek kecik kalau x sesuai blh tukar jenama lain macam yg sy buat kat ank sulung sy. tuk baby kali ni sy cuba jenama molfix harap sesuai ngn baby.

ikut skin baby. nak murah ade molfix, or tesco brand. huggies ade. sye beli nb pampers loviia kt shopee. sbb tgok review ada org kata lagi elok dri apple crumble. and x bocor. tpi ade jual kt shopee jela. kt luar x nmpk lgi. ade besuper, ade einmilk, tpi einmilk ni nb xde stock lagi x silap.

Kalau sis jenis tengok quality (serapan yg baik dan kelembutan) supaya baby tidak ruam atau gatal2, sye guna merries pampers jenis tape

drypers..huggies..mamy poko .try lh sis dlu sy pkai drypers pstu tukr huggies ikut kulit bby jgk ada yg sesuai ada yg x