Ubi bit

Sya nak tanya siapa pernah minum air rebusan ubi bit? Katanya air rebusan ubi bit baik utk tmbh darah tp sya xberani plak nk minum?

1 Balas

Saya sangat suka minum jus ubi bit . sgt membantu naikkan hb dan tekanan darah rendah . Saya potong nipis dan rebus ubi bit sampai lembut . lepastu masa nak minum jus ubi bit , sis kena perah sikit lemon dan letak madu . kalau just minum jus ubi bit , sis akan rasa tanah .

5y ago

Owh.. Ok thanks bgtau😊