Mengidam

Sya mengidam makanan tp kadang2 sya terpaksa tahan sbb sya tak gamak nak mintk kt husband ? rasa serba salah bila kerap nk mintk makan. Nak buat mcm mana ya ?

2 Balas

Samalah saya Bagi saya selagi tak lebih simggu Dua, abaikan perasaan tu... Kita fikir laki Kita penat ja cari kerja cari duit.. 🤗😂 walaupun dalam hati bergelodak rasa ngidam. Tapi kalau asyik teringat sebulan Dua kemudian bolehlah ajukan perasaan teringin tuu

Mntk aje la sis. Knp nak rasa bersalah. Sepatutnya suami yg rasa bersalah bila xdapat nak penuhi permintaan isteri preggy. Makanan je pun bukan harta benda.