ingin prgnnt

Sya inginkan baby tapi haid tidak teratur

26 Balas

sy pun haid tidak teratur. tp syukur sy hamil. haid tak teratur ni babyy tak blh lahir after due date. dia msti before

5y ago

Amin

sy pon haid tk tratur n ssh nk thu wktu sbur..tpi alhamdulillah skrg pregnant 5 bln dah..jgn rsau ade rzki xkemana

5y ago

Amin

Bmi ok tak dear? Sy pun jenis period x teratur. Tp lepas berjaya turunkan berat alhamdulillah senang lekat.

Have to be very careful with what u eat.. your food and nutrition will affect the body heavily.

Expert

Jaga pemakanan akan stabilkan hormon puan..boleh contact saya utk tahu cara pemakanan TTC

5y ago

Whatsapp saya ye 0172466009

Boleh sis. Haid x tratur maknanya susah nk tekanwaktu subur Tp InsyaAllah ada rezeki nnt

5y ago

Amin

Saya pun sama tapi lepas jga berat badan dulu baru dpt pregnant

Mslh nya skrg sy ada buasir bole prgnnt ka?

Mungkin boleh jumpa doc and buat medical checkup.

5y ago

Tq sis

Cuba iktiar mkan jus mamariam. Elok